TONS Чешма ѕидна со проточен бојлер (8674)

1.799,00 ден

16 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

  • Високомонтажна со краток врат
  • Материјал: пластика, метал
  • Притисок: 220-240 V/50 Hz
  • Моќност: 3 KW
  • Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa
  • Проток на топла вода: 2-2,5л/мин.
  • Температура на водата: 30-60°С
  • Електричен кабел: 1,2м

Слични Производи

Последно Прегледано