PolarB by VIGA Дрвена играчка коцка со активности 5 во 1

2.499,00 ден

12 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

PolarB by VIGA Дрвена играчка коцка со активности 5 во 1

 • Mултифункционална дрвена играчка за деца од 18 месеци, која го стимулира бебето да научи за околниот свет
 • Играчките од овој тип се добро прилагодени за детски градинки, игралишта, училишта, клиники итн
 • Busyboards станаа популарни благодарение на италијанската учителка Марија Монтесори
 • Според нејзината методологија, задачата на возрасните е да го поттикнат детето на самообразование, самоучење и саморазвивање, откривање и остварување на неговата индивидуална личност, понатамошна организација на неговите активности
 • Карактеристики:
 • Секоја страна на мултифункционалната дрвена играчка Viga Toys е посебна возбудлива и развојна игра
 • Едната страна на коцката е сортер со дупки за 4 животински фигурини: еж, верверица, слон и зебра
 • Горниот (отстранлив) дел од коцката Viga Toys содржи лавиринт со големи обоени монистра
 • Втората страна на коцката содржи двострани ротирачки коцки со слика на броеви и разни предмети
 • На третата страна има лавиринт со подвижни кругови со слики од 3 животни
 • На четвртата страна има три ротирачки запчаници во боја и еден круг со дупка за прст
 • Сите страни на дрвената играчка се заоблени и внимателно полирани за безбедноста на бебето
 • Коцката е направена од еколошки сертифицирана бука и обоена со нетоксични акрилни бои
 • Производите ги исполнуваат стандардите за квалитет и безбедност на детските играчки: европски EN71 и американски ASTM

Слични Производи

Последно Прегледано