Конзола AR Blaster Gaming Пиштол

499,00 ден

15 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до дома | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).
Бесплатна достава за сума над 20.000 ден.

Опис на производот

Карактеристики на производот:

 • ПОВРЗУВАЊЕ НА УРЕДОТ
 • Со скенер за QR, скенирајте го QR-кодот на кутијата од производот, ќе ве одведе на страница каде што треба да изберете дали сакате апликација за Android или IOS, во зависност од системот на вашиот телефон.
 • Апликацијата што ја преземате се вика „ARGun“.
 • После тоа треба да го вклучите Bluetooth-от на телефонот (не го спарувајте уредот со конзолата, само треба да го вклучите Bluetooth-от)
 • Откако ќе ги вметнете батериите во конзолата и ќе ја вклучите, треба да видите сино трепкачко светло што покажува дека конзолата е вклучена и дека Bluetooth е активен.
 • Останува да ја стартувате апликацијата и на конзолата да го држите окидачот за пукање, телефонот и конзолата треба да се поврзат многу брзо.
 • РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ЦРН ЕКРАН ОТКАКО КЕ СЕ СТАРТУВА АПЛИКАЦИЈАТА
 • Неопходно е да отидете во “Settings” на телефонот , а потоа во “apps”, потоа да ја пронајдете апликацијата “ARGun” и под “permissions” да дозволите сè.
 • ПОВРЗУВАЊЕ НА УРЕДОТ
 • Со скенер за QR, скенирајте го QR-кодот на кутијата од производот, ќе ве одведе на страница каде што треба да изберете дали сакате апликација за Android или IOS, во зависност од системот на вашиот телефон.
 • Апликацијата што ја превземате се вика „ARGun“.
 • После тоа треба да го вклучите Bluetooth-от на телефонот (не го спарувајте уредот со конзолата, само треба да го вклучите Bluetooth-от)
 • Откако ќе ги вметнете батериите во конзолата и ќе ја вклучите, треба да видите сино трепкачко светло што покажува дека конзолата е вклучена и дека Bluetooth е активен.
 • Останува да ја стартувате апликацијата и на конзолата да го држите окидачот за пукање, телефонот и конзолата треба да се поврзат многу брзо.
 • РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ЦРН ЕКРАН ОТКАКО КЕ СЕ СТАРТУВА АПЛИКАЦИЈАТА
 • Неопходно е да отидете во “Settings” на телефонот , а потоа во “apps”, потоа да ја пронајдете апликацијата “ARGun” и под “permissions” да дозволите сè.

Конзолата AR (Augmented Reality) е забавен уред кој работи со вашиот паметен телефон и се користи за игри. Преземете ја апликацијата AR GUN (app store, google play), поврзете ја AR конзолата преку Bluetooth со вашиот паметен телефон и дејството може да започне. Најзабавно е да играте игри во прво лице, бидејќи на тој начин можете да ги искористите ротациите од 360 ° и максималната подвижност додека играте. Овој популарен модел има дополнителни команди за брзо менување на муниција, зумирање и мал џојстик од страната што се користи за движење во просторот. Апликацијата AR GUN поддржува и зголемена реалност, така што ќе може да пукате кон непријателите додека вашата моментална околина се прикажува во позадина. Ако вашите деца обожаваат игри со мобилен телефон, овој производ ќе ги воодушеви.
Компатибилен со Android и iOS.

 

 

 

Слични Производи

Последно Прегледано