VIVAX Клима уред инвертер 3.5kW ACP-12CH35AEMIs R32 + 5 години гаранција

22.999,00 ден

10 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до дома | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).
Бесплатна достава за сума над 20.000 ден.

Опис на производот

Карактеристики на производот:

 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.6 / 4.0)
 • Максимален капацитет на ладење: 4100 W
 • Максимален капацитет на греење: 4220 W
 • Просечна моќност: 3520/3810W
 • Влезна моќност ладење: 1297 W
 • Влезна моќност греење: 1186 W
 • Проток на воздух: 570 m³/h
 • Капацитет на одвлажнување: 1.20 l/h
 • Ниво на бучава: 41.00 dB
 • Работна температура: од -15 °C до 50 °C
 • Маса внатрешна единица: 7.20 kg
 • Маса надворешна единица: 25.50 kg
 • Препорачана површина: 35 m²
 • Фреон: Еколошки фреон R32
 • Филтри: Biо филтер, филтер за прашина
 • Димензии надворешна единица: 770 X 555 X 300 mm
 • Останато: висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory функција, турбо, Wi-Fi ready. Вклучен WI-Fi стик
 • Гаранција: 5 години

 

 

 

Слични Производи

Последно Прегледано