VIVAX Клима уред инвертер 3.5kW ACP-12CH35AEQIs R32 + 5 години гаранција

20.999,00 ден

16 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до дома | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).
Бесплатна достава за сума над 20.000 ден.

Опис на производот

Карактеристики на производот:

VIVAX Клима уред инвертер ACP-12CH35AEQIs R32 3.5 kW + 5 години гаранција

 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење: 4162 W
 • Максимален капацитет на греење: 4220 W
 • Просечна моќност: Ладење: 3517 W ; Греење:3810 W
 • Влезна моќност ладење: 1213 W
 • Влезна моќност греење: 1088 W
 • Проток на воздух: 540 m³/h
 • Капацитет на одвлажнување: 1.2 l/h
 • Ниво на бучава: 40.5 dB (A)
 • Работна температура: од -15 до 50 °C
 • Маса внатрешна единица: 7.6 kg
 • Маса надворешна единица: 23.2 kg
 • Препорачана површина: 35 m²
 • Фреон:
 • Еколошки фреон R32 Филтри: Cold catalyst филтер, Филтер за прашина
 • Димензии надворешна единица: 720x495x270 mm
 • Димензии внатрешна единица: 805x285x194 mm
 • Останато: Висока ефикасност, вградена smart wi-fi контрола, прикажување на самодијагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1W standby, турбо, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, 12 Fan Speed, безшумна опција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран
 • Гаранција: 5 години

Слични Производи

Последно Прегледано