VIVAX Клима уред инвертер 7.0kW ACP-24CH70AEMIs R32 + 5 години гаранција

54.999,00 ден

12 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6,10/4,00)
 • Максимален капацитет на ладење: 7,03 (2,08-7,95) kW
 • Максимален капацитет на греење: 7,33 (1,61-8,79) kW
 • Влезна моќност ладење: 2345 W
 • Влезна моќност греење: 2035 W
 • Проток на воздух: 980 m³/h
 • Капацитет на одвлажнување: 2.4 l/h
 • Ниво на бучава: внат. единица: 44.5 dB (A) / над. единица: 59.5 dB (A)
 • Димензии надворешна единица: 1040 x 220 x 327 mm
 • Димензии внатрешна единица: 845 x 363 x 702 mm
 • Нето тежина: 12,3kg/51,5kg
 • Останато: Auto mode, Soft start, 1W standby, Memory функција (auto-restart), турбо функција, 24h timer, Sleep функција, LED display, самодијагностига, dust филтер, Bio Filter,WiFi ready
 • Гаранција: 5 години

Слични Производи

Последно Прегледано