Тегови 2 х 5kg

899,00 ден

10 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

Тегови 2 х 5kg

  • Tегови со вкупна тежина од 10кг (2 x 5kg)
  • Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер

Последно Прегледано