Флексибилно црево за проточни чешми FXS18

599,00 ден

18 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

Флексибилно црево за проточни чешми FXS18

  • Надворешна обвивка од нерѓосувачки челик + силикон
  • Силиконска внатрешна обвивка
  • Дијаметар 18 mm
  • Должина 465 mm
  • Погоден за модели MUHLER и Termomax: FWH-3010T, FWH-3010T N, FWH-3111W, FWH-3333T, FWH-3115FW, FWH-3335FT, TX30W, TX32T, TX34WD, FWH-3111W, FWH-3333T, FWH-3115FW, FWH-3335FT, TX30W, TX32T, TX34WD, FWH-3010T, FWH-301 ), FWH-3010T (N) 32T, TX34WD , TX38TD, TX39TD, TX33T, TX35WD, TX31W, TX36WDF; TX50T; TX51W; TX52TD; TX53WD; TX55FS; TX57FS; MH-7033T; MH-7133W; MH-7233T; MH-7333W; MH-7433TDF; MH-7533WDF

 

 

 

 

 

 

Слични Производи

Последно Прегледано