TONS FORM Водоотпорна церада 120 грама во големина и боја по избор

299,00 ден5.499,00 ден

18 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

 • Водоотпорна церада
 • Заштита од сонце, дожд и снег
 • Алки за јаже
 • Тежина 120 грама на m2

Достапни димензии:

 • 2 x 3 (1620) сива
 • 2 x 3 (1745) зелена
 • 2 x 3 (1619) сина
 • 3 x 4 (1622) сива
 • 3 x 4 (1746) зелена
 • 3 x 4 (1621) сина
 • 3 x 5 (1732) зелена
 • 3 x 5 (1635) сина
 • 3 x 6 (1733) сива
 • 3 x 6 (1636) сина
 • 4 x 5 (1624) сива
 • 4 x 5 (1623) сина
 • 4 x 6 (1626) сива
 • 4 x 6 (1625) сина
 • 4 x 8 (1628) сива
 • 4 x 8 (1711) зелена
 • 4 x 8 (1627) сина
 • 5 x 8 (1630) сива
 • 5 x 8 (1749) зелена
 • 5 x 8 (1629) сина
 • 6 x 10 (1632) сива
 • 6 x 10 (1750) зелена
 • 10 x 15 (1634) сива
 • 10 x 15 (1751) зелена
 • 10 x 15 (1633) сина

Слични Производи

Последно Прегледано