VIVAX Вградливо индукциско решо BH-042IN + 3 години гаранција

5.199,00 ден

17 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

VIVAX Вградливо индукциско решо BH-042IN + 3 години гаранција

 • Тежина (кг): 10
 • Тип на табла: Индукциска
 • Тип на управување: Дигитален
 • Моќност зона 1 моќност : 2000 W
 • Електрична зона 2 моќност: 2000 W
 • Електрична зона 3 моќност: 2000 W
 • Моќност зона 4 моќност: 2000 W
 • Нивоа за прилагодување на моќноста: 9
 • Боја: Црна
 • Тајмер
 • Дополнителни функции:  Автоматско безбедносно исклучување, Заклучување за деца, Сензор за тава, Режим на пауза
 • Димензии на производот: 59 x 52 cm
 • 3 години гаранција

Благодарение на најновата технологија, оваа плоча ја загрева тавата, а не ринглата, насочувајќи ја енергијата директно во готвењето, без дополнителна потрошувачка на енергија. Флексибилната зона за готвење ви овозможува да бидете независни од едно поле за готвење и ви дава поголема креативност и слобода

 

 

 

Слични Производи

Последно Прегледано