VIVAX Шпорет комбиниран FC-22602 WH + 3 години гаранција

12.399,00 ден

16 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

VIVAX Шпорет комбиниран FC-22602 WH + 3 години гаранција

Достава 500 денари до адреса

 • Енергетска класа: А
 • Волумен на рерната: 64
 • Број на електрични панели: 2
 • Број на плочи за гас: 2
 • Плоча: 2+2
 • Материјал за фиоки: Бел метал
 • Страничен материјал: Бел метал
 • Боја: Бела
 • Горна лева површинска моќност: 1500
 • Долна лева површинска моќност: 1000
 • Горна десна површинска моќност: 900
 • Долна десна површинска моќност: 2500
 • Тип на рерна: Статички
 • Пониска моќност на грејачот на рерната: 1300
 • Моќност на грејачот на горната печка: 850
 • Максимална температура на рерната: 250
 • Број на методи за печење: 3
 • Опрема за рерна: Хром решетка, Плиток сад, Светло
 • Димензии на производот: 60 x 85 x 65 cm
 • 3 години гаранција

Печката Vivax FC-22602 WH е идеален избор за вашата кујна бидејќи плени со модерниот изглед и леснотијата на користење. Големата печка од 64 литри во комбинација со моќни грејачи ќе ги задоволи и најсложените. За да го олесниме подоцнежното чистење, направивме одвоено стакло на вратата. Белата е безбеден избор што се вклопува во секоја кујна

 

 

 

 

 

Слични Производи

Последно Прегледано