VIVAX Клима уред инвертер ACP-18CH50AENI + R32 5.0 kW + 5 години гаранција

41.999,00 ден

17 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

VIVAX Клима уред инвертер ACP-18CH50AENI + R32 5.0 kW + 5 години гаранција

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.0)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6272.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7004.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1550 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1630 W
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:800.00 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
 • НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
 • МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.20 kg
 • МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:33.50 kg
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
 • ФРЕОН:R32
 • ФИЛТРИ:Филтер за прашина , каталистички филтер
 • ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:805 X 554 X 330 mm
 • 5 години гаранција

Слични Производи

Последно Прегледано