VIVAX Клима уред инвертер 7.0kW ACP-24CH70AEQIs R32 + 5 години гаранција

59.999,00 ден

19 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

VIVAX Клима уред инвертер ACP-24CH70AEQIs R32 7.0 kW + 5 години гаранција

 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење: 7913 W
 • Максимален капацитет на греење: 7913 W
 • Просечна моќност: 7034/7327 W
 • Влезна моќност ладење: 2600 W
 • Влезна моќност греење: 2400 W
 • Проток на воздух: 980 m3
 • Капацитет на одвлажнување: 2.40 l/h
 • Ниво на бучава: 45 dB
 • Работна температура: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
 • Маса внатрешна единица: 12.30 kg
 • Маса надворешна единица: 42.9 kg
 • Препорачана површина: до 75 м2
 • Фреон: R32
 • Филтри: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер
 • Димензии надворешна единица: 890x673x342
 • Димензии внатрешна единица: 1040x220x327
 • 5 години гаранција

 

Слични Производи

Последно Прегледано