VIVAX Клима уред инвертер 5.5kW ACP-18CH50AEMIs R32 + 5 години гаранција

35.999,00 ден

15 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.6 / 4.0)
 • Максимален капацитет на ладење: 6130 W
 • Максимален капацитет на греење: 6740 W
 • Просечна моќност: Ладење: 5280 W ; Греење: 5570 W
 • Влезна моќност ладење: 1643 W
 • Влезна моќност греење: 1633 W
 • Проток на воздух: 840 m³/h
 • Капацитет на одвлажнување: 1.8 l/h
 • Ниво на бучава: 47 dB
 • Работна температура: од -15 °C до 50 °C
 • Маса внатрешна единица: 9.5 kg
 • Маса надворешна единица: 37.8 kg
 • Препорачана површина: 60 m²
 • Фреон: Еколошки фреон R410A
 • Филтри: Biо филтер, филтер за прашина
 • Димензии надворешна единица: 800 x 333 x 554 mm
 •  Димензии внатрешна единица: 957 x 213 x 302 mm
 • Останато: висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory функција, турбо, Wi-Fi ready
 • Гаранција: 5 години

 

Слични Производи

Последно Прегледано