VIVAX Клима уред инвертер 3.5kW ACP-12CH35AEYIs R32 + 5 години гаранција

49.999,00 ден

11 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

VIVAX Клима уред инвертер ACP-12CH35AEYI R32

 • Бучава: УЈ-30
 • Проценето оптоварување при греење: 2.47
 • Волумен по стандарт: 59
 • Максимална должина на цевката: 25 cm
 • Максимална висинска разлика: 10
 • Должина на натоварена цевка: 5
 • Полнење на ладилно средство: 12
 • Тип на уред: Инвертер, ѕидна моносплитна единица
 • Димензии и тежина:
 • Растојание на надворешната единица: 514
 • Нето димензии:
 • Ширина: 985 cm
 • Висина: 370
 • Длабочина: 345
 • Нето тежина: 49.4 kg
 • Проток на воздух: 590
 • Капацитет на одвлажување: 1.2
 • Бучава: VJ: 57
 • Номинален капацитет на ладење: 3.52
 • Номинален капацитет на греење: 4.25
 • Енергетска класа: А+++
 • Номинална влезна моќност на ладење: 750
 • Номинална влезна моќност на греење: 943
 • Минимален капацитет на ладење: 1.031
 • Максимален капацитет на ладење: 4.815
 • Минимален капацитет на греење: 0.753
 • Максимален капацитет на греење: 7.199
 • Боја : Бела
 • Дијаметар на цевка во течна фаза: 1/4
 • Дијаметар на цевка во гасна фаза: 3/8
 • 5 години гаранција

 

Слични Производи

Последно Прегледано