VIVAX Клима уред инвертер 3.5kW ACP-12CH35AEHI+ R32 во боја по избор+ 5 Години гаранција

29.999,00 ден31.999,00 ден

20 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

VIVAX Клима уред инвертер 3.5kW ACP-12CH35AEHI+ R32 + 5 години гаранција

  • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
  • Максимален капацитет на ладење:4308.00 W
  • Максимален капацитет на греење:4396.00 W
  • Просечна моќност: 3517/3810 W
  • Влезна моќност на ладење: 900 W
  • Влезна моќност на греење: 950 W
  • Проток на воздух: 700.00 m3
  • Капацитет на овлажнување 1.20 l/h
  • Ниво на бучава : 40.00 dB
  • Работна температура : ОД -25 ℃  ДО 50 ℃
  • Маса на внатрешната единица: 11.30 kg
  • Маса на надворешната единица : 26.40 kg
  • Препорачана површина : до 40 м2
  • Фреон: R32
  • Филтри: Филтер за прашина, био филтер
  • Димензии на надворешната единица:765 x 303 x 555 mm
  • 5 години гаранција

Слични Производи

Последно Прегледано