VIVAX Клима уред инвертер 3.5kW ACP-12CH35AEEI PRO R32 + 5 години гаранција

34.999,00 ден

12 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

VIVAX Клима уред инвертер ACP-12CH35AEEI R32

 • Бучава: УЈ-42
 • Проценето оптоварување при греење: 3500
 • Волумен по стандарт: 56
 • Максимална должина на цевката: 25 cm
 • Максимална висинска разлика: 10
 • Должина на натоварена цевка: 5
 • Полнење на ладилно средство: 12
 • Тип на уред: Инвертер, ѕидна моносплитна единица
 • Димензии и тежина:
 • Растојание на надворешната единица: 514
 • Нето димензии:
 • Ширина: 802 cm
 • Висина: 297
 • Длабочина: 189
 • Нето тежина: 43.2 kg
 • Проток на воздух: 611
 • Капацитет на одвлажување: 1.2
 • Бучава: VJ: 55.5
 • Номинален капацитет на ладење: 3.517
 • Номинален капацитет на греење: 3.517
 • Енергетска класа: А++
 • Номинална влезна моќност на ладење: 977
 • Номинална влезна моќност на греење: 1095
 • Минимален капацитет на ладење: 4.787
 • Максимален капацитет на ладење: 0.927
 • Минимален капацитет на греење: 0.979
 • Максимален капацитет на греење: 6.499
 • Боја : Бела
 • Дијаметар на цевка во течна фаза: 1/4
 • Дијаметар на цевка во гасна фаза: 3/8
 • 5 години гаранција

 

Слични Производи

Последно Прегледано