VIVAX Клима уред инвертер 2.5kW ACP-09CH25AERI+R32 во боја по избор + 5 години гаранција

27.999,00 ден

17 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

VIVAX Клима уред инвертер ACP-09CH25AERI+R32+5 години гаранција

 • Бучава – UJ: 20
 • Проценето оптоварување за време на играта: 2.4
 • Стандарден волумен во: 55
 • Стандарден волумен во: 60
 • Макс. должина на цевката: 5
 • Макс. висинска разлика: 10
 • Должина на претходно наполнета цевка: 5
 • Полнење на разладно средство: 12
 • Тип на уред: Инвертер
 • Димензии и тежина
 • Растојанието на држачот за надворешна единица: 452
 • Нето димензии – ширина: 765
 • Нето димензии – висина: 555
 • Нето димензии – длабочина: 303
 • Нето маса: 35.3
 • Проток на воздух: 483
 • Капацитет за одвлажнување: 1
 • Бучава – VJ: 54
 • Област на работа во режим на греење: -25 ° C <> <>
 • Проценето оптоварување на резервоарот: 2.6
 • Енергија и потрошувачка
 • Номинален капацитет за ладење: 2.638-
 • Номинален капацитет за греење: 2.931-та најчеста
 • Енергетска класа за греење: А ++
 • ЕЕР коефициент: 0
 • Коефициент COP: 0
 • Номинална влезна моќност за ладење: 613
 • Номинална влезна моќност за греење: 637
 • Енергетска класа за ладење: А +++
 • SEER коефициент: 9.3
 • SCOP коефициент: 4.6
 • Опсег на режим на ладење: -15≤T≤50
 • Минимален капацитет за ладење: 1,0257
 • Максимален капацитет за ладење: 3,2224
 • Минимален капацитет за греење: 0,821
 • Максимален капацитет за греење: 3.37
 • Конектори
 • Дијаметар на цевка од течна фаза: 1/4
 • Дијаметар на цевката за гасна фаза: 3/8
 • 5 години гаранција

1W Stand by, 24h тајмер, Автоматско замавнување, Автоматски режим, Тивко контрола, Биофилтер, Откривање и приказ на грешки, ЕКО режим, Филтер за прашина, Функција за самочистење, Функција за заштеда на енергија, Златна перка, Грејач на компресор, Грејач на кондензатор, чувствувам функција – Следи ме, јонизатор, меморија на заден режим, Ноќен режим, стартување со низок напон, скриен дигитален дисплеј, турбо режим, заштита на вентилот

Слични Производи

Последно Прегледано