VIVAX Клима уред инвертер 2.5kW ACP-09CH25AEMIs R32 + 5 години гаранција

20.999,00 ден

12 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.2/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење: 3220 W
 • Максимален капацитет на греење: 3370 W
 • Просечна моќност: 3220/3370 W
 • Влезна моќност на ладење: 773 W
 • Влезна моќност на греење: 769 W
 • Проток на воздух: 420 m3
 • Капацитет на одвлажнување: 1.00 l/h
 • Ниво на бучава: 40 dB
 • Работна температура: од -15 ℃  до 50 ℃
 • Маса внатрешна единица: 6.80 kg
 • Маса надворешна единица: 25.00 kg
 • Препорачана површина: 25 м2
 • Фреон: R410A
 • Филтри: Cold catalyst филтер, Active carbon филтер
 • Димензии надвошерна единица: 770 X 555 X 300 mm
 • Гаранција: 5 години

 

 

 

Слични Производи

Последно Прегледано