VIGA Дрвена играчка за на ѕид слон

5.999,00 ден

19 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

VIGA Дрвена играчка за на ѕид слон

 • Таблата за активности за слон Viga Toys е одлична ѕидна плоча за бебиња од 18 месеци
 • Играчките од овој тип се добро прилагодени за детски градинки, игралишта, училишта, клиники итн
 • Панелот ќе го пренесе детето во светот на звуците и боите, а ќе стане интересна декорација на детската соба
  Busyboards станаа популарни благодарение на италијанската учителка Марија Монтесори
 • Според нејзината методологија, задачата на возрасните е да го поттикнат детето на самообразование, самоучење и саморазвивање, откривање и остварување на неговата индивидуална личност, понатамошна организација на неговите активности
 • Busyboard значително го забрзува развојот на детето
 • Ѕидниот панел во форма на син слон е безбедно прицврстен на ѕидот со четири завртки од комплетот
 • Ротирачки тапан со шарени топки ќе го фокусира видот на детето и ќе го поттикне да продолжи да игра
 • Ребреста табла кога се трие со специјален дрвен стап дава карактеристични звуци интересни за децата
 • Светлиот ксилофон ќе ги запознае децата со звуци со различен тоналитет и разновидни бои
 • Сите делови на панелот за безбедност немаат остри елементи и се внимателно полирани
 • До три деца може да си играат со светлата табла за активности за слон Viga Toys
 • Елементите на таблата се изработени од еколошки сертифицирана бука, одобрена од здружението FSC
 • Се користат и безбедни бои на база на вода
 • Производите ги исполнуваат стандардите за квалитет и безбедност на детските играчки: европски EN71 и американски ASTM
 • Димензија: 91 x 32 x 4.6 cm

Слични Производи

Последно Прегледано