VIGA Дрвена играчка паркинг

4.999,00 ден

17 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

VIGA Дрвена играчка паркинг

 • Дали играњето со автомобили може да стане уште поразновидно, возбудливо и интересно? Да, ако го додадете Дрвеното паркиралиште со бензинска пумпа за играње од Viga Toys за деца над 3 години
 • Овој шарен паркинг со три нивоа е направен од цврсто дрво
 • Има 3 коли, бариера, бензинска пумпа, автоперална и подлога за хеликоптер
 • И покрај минијатурната големина, сите елементи на комплетот се светли, детални и реални
 • Едукативна играчка дрвен паркинг му овозможува на детето да ја покаже својата имагинација и да ги смисли најневеројатните игри за играње улоги со возила-играчки
 • Детето може да се замисли како кој било – тркач, возач, пилот, па дури и сопственик на бензинска пумпа
 • Ќе научи да размислува разновидно, да измислува и глуми дијалози и детално да прикажува различни приказни
 • Играчкиот сет, во форма на паркинг со три врвови, со полнење гориво, му помага на детето да се развива на различни страни – креативно, социјално, емотивно
 • Пред сè, си дозволувате слобода да дојдете до најкорисните придобивки
 • На друг начин, поради играта на улоги, се проширува свеста на детето за социјалната интеракција
 • Забавувајќи се во друштво, почнувате ефективно да се смирувате и правилно да ги изразувате вашите мисли и емоции
 • Оваа едукативна играчка од Viga Toys Wooden паркинг од бензинската пумпа Barvysta е многу функционална
 • Се препорачува за момчиња од предучилишна возраст 3-5 години

Слични Производи

Последно Прегледано