VIGA Дрвена играчка коцки за сортирање

1.599,00 ден

14 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

VIGA Дрвена играчка коцки за сортирање

 • Пирамидата е одлична играчка која им овозможува на децата да вежбаат моторна координација и умешност
 • И што е најважно, можете да си играте со него на многу начини
 • Благодарение на оваа функционална играчка, детето може да практикува логично размислување бидејќи чашите може да се сокријат една во друга (така да заземаат малку простор) или да се наредени за да се создаде висока кула
 • Карактеристично:
 • Сет од шест коцки во различни големини
 • Секоја страна од коцката има различен мотив
 • Децата учат броеви, форми, бои, големини и животни
 • Можат да ги стават коцките една во друга или да ги наредат една врз друга
 • Пластичните ѕидови со различни бои овозможуваат уште поголема забава – боите се рефлектираат, детето може да погледне низ нив и да набљудува како се менува светот
 • Играчката развива:
 • Имагинации
 • Учење да брои од еден до шест
 • Препознавање форми и бои
 • Моторни вештини
 • Координација рака-око
 • Креативност
 • Наменето за возраст 3 +

Слични Производи

Последно Прегледано