VIGA Дрвена играчка еже со активности 4 во 1

2.599,00 ден

10 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

VIGA Дрвена играчка еже со активности 4 во 1

  • Мултифункционална играчка за влечење во форма на сладок еж
  •  Комбинација од рамка за броење, играчка со жичени мониста, патека за животни-лавиринт, играчка за вртење запчаници, и шетач за дечиња
  • Играчка со активности 4 во 1 ги охрабрува дечињата да одат посамоуверено како и да ја подобрат нивната моторна способност во текот на играњето
  • Игра со броење: абакусот со 6 бои им помага на децата да научат да бројат уште од мали нозе
  • Игра со совпаѓање: поврзете ги малите животни со нивната омилена храна, што ќе им помогне на децата да стекнат поздрав разум
  • Игри со лавиринт: им помагаат на малите животни да го пронајдат својот пат до дома, што ја негува способноста за набљудување кај децата
  • Запчаници за вртење: свртете ги запчаниците и направете ги да се движат,тоа доведува до едноставно механичко знаење кое им помогнува на дечињата да го подобрат своето расудување и логично размислување покрај забавата
  •  Децата можат да поминуваат цело попладне играјќи со оваа играчка
  • Го поттикнува моторниот развој на децата, координацијата рака-око, препознавање на слики и бои

Слични Производи

Последно Прегледано