Учење низ игра со буквите

399,00 ден

12 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на прозводот:

УЧЕЊЕ НИЗ ИГРА СО БУКВИТЕ претставува сет од едукативни картички со азбуката изработени во соработка со Логопедско друштво Интеракција Плус.Картичките се изработени од цврст каширан картон,со илустрирани поими и реченици и преставуваат совршено едукативно помагало за сите оние кои за прв пат ја изучуваат азбуката и пишувањето.

  • Димензии на картичките: 7 x 11 cm
  • Број на картички: 31
  • Печат: пластифицирани (двостран) колор на цврст каширан картон

Слични Производи

Последно Прегледано