Tons Garden Вештачка трева 10mm со должина по избор

1.299,00 ден10.499,00 ден

19 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

Tons Garden Вештачка трева 10mm со должина по избор

НАПОМЕНА: Тревата е спакувана во котури и нема опција за продажба на метро!!!

  • Висина на трева: 10 mm
  • 2 x 25m (11842) Ширина: 2 m; Должина 25 m; 50 m2
  • 1 x 5m (11843) Ширина: 1 m; Должина 5m; 5 m2

 

 

Слични Производи

Последно Прегледано