Tons Garden Тенда ѕидна во боја и димензии по избор

8.799,00 ден13.499,00 ден

18 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

Димензии и боја:

 • Темно Сива – 200 x 150 (9045)
 • Светло Кафеава – 200 x 150 (9048)
 • Бордо – 200 x 150 (9051)
 • Крем – 200 x 150 (7780)
 • Плаво Бела – 200 x 150 (7781)
 • Жолто Бела – 200 x 150 (7782)
 • Темно Сива – 300 x 200 (9046)
 • Светло Кафеава – 300 x 200 (9049)
 • Бордо – 300 x 200 (9052)
 • Крем – 300 x 200 (7783)
 • Жолто Бела – 300 x 200 (7785)
 • Плаво Бела – 300 x 200 (7784)
 • Светло Кафеава – 400 x 250 (9050)
 • Бордо – 400 x 250 (9053)
 • Крем – 400 x 250 (7786)
 • Плаво Бела – 400 x 250 (7787)
 • Жолто Бела – 400 x 250 (7788)
 • Темно Сива – 400 x 250 (9047)

Ѕидна тенда на извлекување со хоризонтални држачи и рачка за одмотување и намотување. Изработена од метална конструкција и платнен материјал.

 

Слични Производи

Последно Прегледано