Tons Garden Стол на расклопување во боја по избор

1.999,00 ден

19 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

Tons Garden Стол на расклопување во боја по избор

 • Димензии на стол: 59 x 66 x 46/92 cm
 • Материјал: Метална конструкција со платно
 • Достапни бои:
 • Плаво бела (11725)
 • Шарена (11726)

 

Слични Производи

Последно Прегледано

Tons Garden Стол на расклопување во боја по избор

2.499,00 ден

16 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

Tons Garden Стол на расклопување во боја по избор

 • Димензии на стол: 96 x 102 x 61 x 81/92  cm
 • Достапни бои:
 • Зелена (11753)
 • Портокалова (11754)
 • Материјал: Метална конструкција со мрежа

Слични Производи

Последно Прегледано