Tons Garden Систем за ладење 7.5m со водена пареа (9075)

1.299,00 ден

19 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

 • Димензии  на производот: 7.5 m
 • Ја намалува површинската температура од 10-12 °C
 • Апсорбира прашина од воздухот
 • Лесно чистење на млазниците
 • Пакувањето содржи:
 • x1 Адаптер со филтер
 • x1 Црево
 • x5 Млазници
 • x5 Клип за прицврстување на цревото
 • x5 Клип за закачување на цревото

Слични Производи

Последно Прегледано