Tons Garden Комарник самолеплив за прозорци во модел по избор

179,00 ден199,00 ден

13 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

  • Tons Garden Комарник самолеплив за прозорци во модел по избор
  • Боја и димензии:
  • Бела 100 х 130 (6582)
  •  Црна 100 х 130 (6583)
  • Сива 100 х 130 (6584)
  • Бела 130 х 150 (6585)
  • Црна 130 х 150 (6586)
  • Сива 130 х 150 (6587)

Последно Прегледано