Tons Garden Аголна гарнитура (10081)

39.999,00 ден

18 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

Tons Garden Аголна гарнитура (10081)

  • Димензии на производот:
  • Маса: 144 x 74 x 67 cm
  • Лева страна на гарнитурата: 180 x 66 x 73 cm
  • Десна страна на гарнитурата: 170 x 66 x 73 cm
  • Боја: Црна

 

 

Слични Производи

Последно Прегледано