TONS FORM Скара (11741)

799,00 ден

14 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

TONS FORM Скара (11741)

  • Димензија на преклопување: 43 x 29 x 6 cm
  • Димензија на расклопување: 43 x 29 x 22.5 cm
  • Материјал: Железо
  • Решетка за печење: Хромирана
  • Соодветен број на луѓе: 5-8

Слични Производи

Последно Прегледано