TONS Чешма насадна со проточен бојлер (10958) + 1 година гаранција

1.999,00 ден

Нема на залиха

Нема на залиха

13 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

TONS Чешма насадна со проточен бојлер (10958) + 1 година гаранција

 • Материјал: Пластика и Метал
 • Флексибилно црево
 • LED digital display
 • Притисок: 220-240V/50Hz
 • Моќност: 3Kw
 • Проток на топла вода: 2-2,5л/мин
 • Температура на водата: 30-60°С
 • Притисок на водата: 0.04 -0.5 MPa
 • Електричен кабел: 1.2 m
 • Ранг на водоотпорсност: IPX4
 • 1 година гаранција

Слични Производи

Последно Прегледано