TONS Чешма насадна со проточен бојлер (10868) + 1 година гаранција

2.499,00 ден

15 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

TONS Чешма насадна со проточен бојлер (10868) + 1 година гаранција

  • Притисок: 220-240 V/50 Hz
  • Моќност: 3 KW
  • Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa
  • Проток на топла вода: 2-2,5л/мин.
  • Температура на водата: 30-60°С
  • Електричен кабел: 1,2м
  • 1 година гаранција

Слични Производи

Последно Прегледано