Сет тегови 85kg

5.499,00 ден

17 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

Сет тегови 85kg

  • Дискови: 6 x 7.5 kg; 4 x 5 kg; 6 x 2.5 kg
  • Шипки: 2 x 40 cm; 1 x 150 cm
  • Шипката со должина од 150 cm е тестирана до 120 kg и издржува без никаков проблем
  • Дисковите се обложени со пластика од 1ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност
  • Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање
  • 3 x пакети + шипка

 

Последно Прегледано