Сет од апарат и 6 вендузи за масажа

439,00 ден

10 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Вендузите се употребуваат за вакуум масажа со која целосно се ослободувате од болките во телото, а целокупно масажата придонесува за целокупното здравје.

Ефекти од вакуум терапијата

  • Подобрување на циркулацијата на крвта
  • Поткрепување на метаболизмот на кожните ткива
  • Ја зајакнува кожата
  • Вкочанетост во грбот
  • Го овозможува протокот на лимфата
  • Помага при разбивање на целулитот
  • Ја подобрува работата на дигестивениот систем
  • Ги стимулира нервните завршетоци на кожата

Слични Производи

Последно Прегледано