ISKRA Сет алати (од 85 дела) ERO HTWR-85

6.499,00 ден

20 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до дома | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).
Бесплатна достава за сума над 20.000 ден.

Опис на производот

Карактеристики на производот:

 • Крцкало: (2 парчиња) 6,35 mm (1/4″) и 12,5 mm (1/2 “)
 • 1/2 “сокети: (16 парчиња) 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21,22, 24, 27, 30, 32
 • 1/4 “ : (12 парчиња) 4, 4,5, 5, 5,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
 • 1/4 “Длабоки сокети: (8 парчиња) 8, 9, 10, 11, 12, 13
 • 1/2 “искра приклучок: (2 парчиња) 16 mm и 21 mm
 • 1/2 “Продолжување бар: (2 парчиња) 125 mm (5”) и 250 mm (10 “)
 • 1/4 “Продолжување бар: 75 mm (3”)
 • Универзален заеднички: (2 парчиња) 6,35 mm (1/4 “) и 12,5 mm (1/2”)
 • Лизгачки Т-бар клуч: 6.35 mm (1/4 “)
 • 3-насочен лизгачки Т-бар клуч: 12,5 mm (1/2 “) и 9,5 мм (3/8”)
 • 25 mm битови: (20 парчиња)
 • Слот битови (SL) (5 парчиња) 3, 4, 5, 6, 6
 • крст bit (PH): (5 парчиња) 0, 1, 2, 2, 3
 • Hex (H): (4 парчиња) 3, 4, 5, 6
 • Торкс (Т): (6 парчиња) 10, 15, 20, 25, 30, 40
 • диск адаптер: 1 парче
 • комунален нож: 18 mm со 3 сечила
 • Комбинирани клешти: 170 mm (7 “)
 • Долг носот клешти: 150 mm (6 “)
 • Пумпа за вода клешти: 250 mm (10 “)
 • Чекан: 300g • Панч: (2 парчиња) точка и рамено длето
 • Одвртувачи: (2 парчиња) 6 x 100 mm (крст и стан)
 • Магнетна рачка возачот: 1 парче
 • Отворен вилушкаст клуч: (8 парчиња) 6-7, 8-9, 10-11, 12-13, 14-17, 18-19, 20-22, 24-27
 • Мерна лента: 5 m (16 ‘)
 • Пакување: кутија
 • Надворешна кутија за пакување: рамка димензии (во мм): 380 (H) x 490 (Ш) x 310 (Д)

Слични Производи

Последно Прегледано