RAIDER Pro Хилта RD-HD31 (424) + 1 година гаранција

6.399,00 ден

15 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

 • Напон: 230 V ~ 50 Hz
 • Моќност: 1100 W
 • Вртежи: 300-750/min
 • Удари: 2650/min
 • Ударна сила: 4.2J
 • Дупчење во:
  » метал: 13 mm
  » дрво: 40 mm
  » бетон: 30 mm
 • Футер: SDS+
 • Регулатор на вртежи
 • Самозатегнувачки футер
 • Куфер

Слични Производи

Последно Прегледано