MikroTik Рутер C52iG-5HaxD2HaxD-TC – hAP ax2 + 1 година гаранција

7.255,00 ден

12 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

MikroTik Рутер C52iG-5HaxD2HaxD-TC – hAP ax2 + 1 година гаранција

 • Architecture     ARM 64bit
 • CPU     IPQ-6010
 • CPU core count     4
 • CPU nominal frequency     864 MHz
 • Switch chip model     IPQ-6010
 • RouterOS license     4
 • Operating System     RouterOS v7
 • Size of RAM     1 GB
 • Storage size     128 MB
 • Storage type     NAND

 

Слични Производи

Последно Прегледано