MaxPuls Сеф електронски (4616) + 1 година гаранција

4.199,00 ден

11 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

  • Димензии: 20 cm х 31 cm х 20 cm
  • Сефот има дигитален екран со тастатура која може да се програмира употребувајќи ги од 1 до 8 бројките
  • Се заклучува ако се внесе неколку пати погрешен код и мора да се отклучи со клуч
  • Имаат можност за заштрафување во ѕид
  • Со сефот добивате два клучеви и штрафови за прицврстување
  • 1 година гаранција на електронските делови

Батеријата на електронскиот сеф се троши по 2 до 3 години и се менува, добивате резервен клуч за бравата на сефот кој не треба да го чувате во сефот.

Слични Производи

Последно Прегледано