MaxPuls Перач на вода со индукциски мотор MP-HPC32 (10677) + 1 година гаранција

23.999,00 ден

14 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

MaxPuls Перач на вода со индукциски мотор MP-HPC32 (10677) + 1 година гаранција

  • Напон: 230V/50Hz
  • Moќност : 3200W
  • Дозволен притисок: 225bar
  • Излезен притисок: 150Bar
  • Работен проток: 540l/min
  • Макс. проток: 450l/min
  • Макс. дозволен притисок на вода: 1.2МPа
  • Макс. тепмература на вода: 500C
  • 1 година гаранција

Слични Производи

Последно Прегледано