MaxPuls Перач на вода MP-HPC005 (10650) + 1 година гаранција

5.599,00 ден

17 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

MaxPuls Перач на вода MP-HPC005 (10650) + 1 година гаранција

  • Напон: 230V/50Hz
  • Moќност: 1600W
  • Дозволен притисок: 13.5 (135bar)
  • Излезен притисок: 9Bar
  • Работен проток: 5.5l/min
  • Макс. проток: 6.8l/min
  • Макс. дозволен притисок на вода: 0.4МPа
  • Макс. тепмература на вода: 500C
  • 1 година гаранција

Слични Производи

Последно Прегледано