MaxPuls Ножица за лим во модел по избор

449,00 ден

11 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

MaxPuls Ножица за лим во модел по избор

  • 255 mm Лева (9695)
  • 255 mm Десна (9696)
  • 255 mm Права (9697)
  • HR: 58-62
  • Железо: 1.2 mm

Слични Производи

Последно Прегледано