MaxPuls Апарат за заварување инвертер MP-IWM18 (10693) + 1 година гаранција

11.199,00 ден

18 People watching this product now!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

MaxPuls Апарат за заварување инвертер MP-IWM18 (10693) + 1 година гаранција

  • Волтажа: 86V
  • Ампеража: 20-180A
  • Дебелина на електроди: 1.6-5.0 mm
  • Заштита: H
  • IP код: IP21S
  • Кабел: 1.8 m+1.2 m
  • 1 година гаранција

Последно Прегледано