ISKRA AR 2500 Бензински агрегат + 2 години гаранција

24.499,00 ден

17 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до дома | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).
Бесплатна достава за сума над 20.000 ден.

Опис на производот

Карактеристики на производот:

ISKRA AR 2500 Бензински агрегат + 2 години гаранција

 • Бензински агрегат
 •  Работна излезна моќност (S1): 2300 W
 •  Максимална излезна моќност (S2 5мин): 2500 W
 •  Напон: 2 × 230V ~ 50Hz
 •  Тип на мотор: 4-такт (AR170F)
 •  Максимален капацитет на моторот: 4,1 kW
 •  Волумен на моторот: 208 см3
 •  Брзина во мирување: 3000 вртежи во минута
 •  воздушно ладење на моторот
 •  Номинална струја: 10 А
 •  Гориво: безоловен бензин
 •  Капацитет на резервоарот за гориво: 15 l
 •  Стартување: рачно
 •  Работно време: 11 ч
 •  АВР систем (автоматско регулирање на напонот)
 •  БТ: 39 кг
 • 2 години гаранција

Слични Производи

Последно Прегледано