INTEX QS500 Систем за солена вода (26668)

11.199,00 ден

19 People watching this product now!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

INTEX QS500 Систем за солена вода (26668)

  • Генериран хлор: 5 g/h
  • Потребни се прочистувачи со проток помеѓу 2.650 и 11.355 литри/час и базен со максимален капацитет од 26.500 литри/вода
  • Вклучува 3 автоматски режими на чистење: 6-часовни, 10-часовни и 14-часовни циклуси. автоматски часовник 24 часа/циклус
  • 220 – 240 V со GFCI (прекинувач со приклучок за заземјување)
  • Димензии на производот: 129,2 x 51,8 x 97,2 cm
  • Тежина: 8.24 kg

Последно Прегледано