INTEX QS400 Систем за солена вода (26664)

6.899,00 ден

20 People watching this product now!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

INTEX QS400 Систем за солена вода (26664)

  • Нова елегантна и компактна обвивка
  • Контролна табла со дисплеј за приказ и лесен пристап
  • Погодно за мали базени
  • 3 достапни режими за самостојно чистење, 6/10/14-час циклус
  • 220-240V со GFCI (преќинувач на струјно коло)
  • Потребно е филтер пумпа со проток од 1,136-3,785 лит/час
  • Излез на хлор: 4 гр/час
  • 24 часовен автоматски циклус
  • Одговара за надземни базени со максимален капацитет до 17000 L

Последно Прегледано