INTEX QS200 Систем за солена вода (26662)

4.499,00 ден

20 People watching this product now!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

INTEX QS200 Систем за солена вода (26662)

  • Потребна брзина на проток на филтрациона пумпа: 300-1.000 gal/h
  • Излез на хлор: 2 g/h. 24 ч
  • Максимална големина на базен: 2.200 галии (8.327 литри)
  • Потребна сол = вода во базенот (галони) x 1,15%
  • За базен од 2.200 литри ќе биде потребна 1 x 25 кг вреќа базенска сол
  • Димензии на пакувањето: 21.91 cm x 26.99 cm x 26.99 cm
  • Тежина: 2.68 kg

Новиот систем за солена вода Intex QS200 Krystal Clear е дизајниран за помали правоаголни или тркалезни базени со дијаметар до 12 ft (3,66 m).Ќе го одржува вашиот базен свеж и пенлив чист со минимално одржување. Системот за солена вода работи со електролиза, претворајќи ја солта додадена во вашиот базен во помалку суров облик на хлор. Ова може да им помогне на луѓето со одредени кожни заболувања на кои инаку би им сметал на традиционалниот хлор проблем.Природно се бори против бактериите и алгите. Чиста, мека вода без хемиски хлор. Нема мирис на хлор. Без иритација на очите

Последно Прегледано