INTEX Prism Frame Premium Базен 3.66 m x 99 cm со филтер пумпа и скали (26716)

15.299,00 ден

11 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

INTEX Prism Frame Premium Базен 3.66m x 99 cm со филтер пумпа и скали (26716)

  • Димензии на базен: 3.66 m x 99 cm
  • Филтер пумпа
  • Скали
  • Димензии на пакување: 116.2 cm x 48.9 cm x 39.1 cm
  • Тежина: 41 kg

 

 

Слични Производи

Последно Прегледано