INTEX Prism Frame Базен 3.66 x 76 cm со филтер пумпа (26712)

9.399,00 ден

19 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

INTEX Prism Frame Базен 3.66 x 76 cm со филтер пумпа (26712)

  • Димензии на базен: 3.66 x 76 cm
  • Филтер пумпа
  • Димензии на пакување: 87.6 cm x 44.1 cm x 29.8 cm
  • Тежина: 25 kg

 

 

Слични Производи

Последно Прегледано