INTEX Prism Frame Базен 3.05 x 76 cm со филтер пумпа (26702)

7.899,00 ден

17 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

INTEX Prism Frame Базен 3.05 x 76 cm со филтер пумпа (26702)

  • Димензии на базен: 3.05 x 76 cm
  • Филтер пумпа
  • Димензии на пакувањето: 87.6 cm x 39.4 cm x 28.9 cm
  • Тежина: 20 kg

 

Слични Производи

Последно Прегледано